Nog een nachtje slapen..
Door: Niene
Blijf op de hoogte en volg Niene
09 Februari 2012 | Peru, Lima
Morgen middag om half 1 vertrekt mijn vliegtuig. Hopelijk gaat het dus niet meer sneeuwen, vriezen of stormen. Helaas voor de Elfstedentocht maar ik zou wel blij zijn als de vliegtuigen gewoon van de grond af gaan!
Dadelijk nog even de laatste dingetjes inpakken, een gezellig avondje met de familie vieren, voor de laatste keer schaatsen en ik zit morgen met 20 graden in Lima!
Volgende keer een bericht vanuit Peru!
Niene
09 Februari 2012 - 21:38
André:
Hey meid, heel veel plezier daar en we gaan je volgen. Ben wel een beetje jaloers, de temperatuur ziet er beter uit als hier! ;-)
Groetjes -
10 Februari 2012 - 08:43
Dimphy:
Nien,
Geniet ervan, veel plezier en ook heel huids weer thuis komen. Maar voor nu, lekker bruin worden met dat mooie weer :)
Greetz -
13 Februari 2012 - 10:23
John En Sander:
Hoi Niene,
We hebben al vernomen dat je goed bent aangekomen. Fijn dat de reis goed is gegaan. Was het leuk de ICE trein? We hopen dat je het naar je zin hebt en dat je leuk bent verwelkomt. Succes met alles en lezen graag hoe het gaat met je. Groeten en Kus van Ome John en Sander